Online oorbellen

Online oorbellen

Mensen die houden van sieraden zullen blij zijn: een site helemaal over oorbellen. Vrijwel elke vrouw draagt ze wel; en ze worden tegenwoordig ook weer veel gedragen door jonge mannen. Oorbellen zijn er in vele soorten, maten en prijzen. En voor elk budget.

Zowel vrouwen als mannen dragen tegenwoordig oorbellen. Mannen kiezen vaak voor knopjes of ringetjes, terwijl vrouwen vaker hangers kiezen. Qua materiaal is er geen groot verschil. Vrouwen en mannen kiezen het vaakst voor zilveren of gouden oorbellen.

Om een oorbel te kunnen dragen, heeft iemand gaatjes nodig in zijn oren. Het gaatjes schieten gebeurt meestal op jonge leeftijd. Kort nadat dit is gebeurd kan iemand al oorbellen dragen. Het is niet meer nodig om de oorknopjes 6 weken te laten zitten. Bij de oude manier van gaatjes schieten was het nodig om gedurende een aantal weken \”zweerknopjes\” in je oren te dragen.

Oorbellen via internet kopen geeft een aantal positieve kanten ten opzichte van oorbellen kopen in de winkel. Een groot voordeel is de grote beschikbare collectie sieraden online. Het is veel eenvoudiger in diverse online collecties oorbellen zoeken, dan verschillende juweliers af te lopen. Vaak zijn oorbellen online ook goedkoper, omdat de kosten van een winkelpand niet verrekend hoeven worden in de kosten van de oorbellen. Een nadeel is natuurlijk dat je de oorbellen niet direct live kunt bekijken.

De prijs is sterkafhankelijk van het materiaal waarvan de sieraden zijn gemaakt. Een oorbel van witgoud is vele malen duurden dan bijvoorbeeld zilver. Ook worden oorbellen soms gemaakt met dure diamanten. Worden de oorbellen niet van edelmetaal gemaakt, dan loop je het risico onstekingen.

Online vind je o.a. oorbellen via oorbellen. Een grote collectie van oorbellen is op meerdere manieren te doorzoeken. Het geeft een uitgebreid overzicht van diverse juweliers. De prijzen en informatie over de oorbellen zijn ook weergegeven. Kijk zelf of er een mooi set oorbellen voor jou aanwezig is. Er is ook meer informatie te vinden over allerlei soorten oorbellen, voor als je hier meer of wilt weten.