MasterChef van Down Under

MasterChef van Down Under

Wij zijn er sinds het begin van de TV serie al gek op: MasterChef Australia.

MasterChef Australia is populair. In Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de televisieserie uit Australie dan uit de USA. De belangrijkste reden voor degrote populairiteit van de show is dat het in de Australische het TV programma erg relaxt en gemoedelijk toegaat. In series uit andere landen zijn diegene die het presenteren vaak onnodig arrogant, willen laten zien hoe goed zij zelf zijn en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie gaat het om de kandidaten. Veel leuker om naar te kijken!

Heb jij weleens een uitzending gemist? Het is soms erg vervelend om een aflevering te moeten missen. Maar niet getreurd. De meeste afleveringen zijn online terug te kijkenvia Internet. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe men een uitzending gemist kan terugkijken.

En omdat we zo wild zijn van de TV serie, is er inmiddels een dedicated website voor MasterChef Australia. Hier staan details over de kandidaten en informatie over de recepten.

Zo\’n 15 jaar terug is het begonnen als een kookwedstrijd op TV in Engeland. Nu heeft het de wereld veroverd, zo ook Australie. Het geweldige TV programma dat altijd heerlijk is om te bekijken. Wat is er zo geweldig? Daar zijn diverse redenen voor aan te wijzen: De gasten zijn geweldig. De recepten zijn heerlijk. Het programma is echt entertainment.

MasterChef Australia is er al enige tijd – en is ongekend populair. Op de Nederlandse website van MasterChef Australia staat onder andere informatie over uitzendingen van de jaren 2013 en 2014. Maar een nieuwe serie voor 2015 staat ook al gepland. Dat betekent meer kijkplezier en meer verrukelijke recepten . MasterChef – We love it!